OM OSS
Vi bygger med tanke på miljö, natur och framtid.
Vi bygger sunt och hållbart

Naturen har gett oss alla material vi behöver för att ge oss skydd och värme i husrum som är sunda och hållbara.

När man bygger ett hus gjort av naturmaterial förbrukas minimala resurser vid tillverkningen av produkten och leveransen. Därför har en sådan konstruktion minimal inverkan på miljön. Hus - detta är den platsen där en person tillbringar det mesta av sin tid och det är lätt att förstå att huset påverkar individen såväl fysisk som psykisk. För inte så länge sedan levde våra förfäder i rena och hållbara bostäder.

Vi kombinerar traditionella välbeprövade tekniker med moderna verktyg och kunskap. Det ger oss möjlighet att bygga miljövänligt och hålla höga standarder på våra produkter. Vi väljer material av högt kvalitet med fokus på miljö och hållbarhet.

Ända in i detaljerna (som tex ytskikt, färg, etc.), använder vi naturmaterial. Vårt företag är specialiserat på timmerhus, vasstak och lerputs. Vi har möjlighet att bygga ett komplett hus, och även hjälpa vid olika stadier av konstruktionen: sätta upp husets stomme, byta eller installera tak och putsa väggar med lerputs.

   Väldigt nöjda med ett noggrant och bra arbete och trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera. 
 
      Jenny Melbi

Sergej/Nordiska Naturhem has planned, coordinated and implemented our construction projects with an extraordinary result and at a very good price. We are very pleased with his/their work and experience of ecological and natural building methods.

Naturhem har överträffat alla våra förväntningar och skapat ett fantastiskt hus åt oss.​

Förutsättningarna för att bygga upp vårt hus på det lilla berget med transport av material över vattnet på flottar och vinschning på stållinor uppför berget var inte lätta. Arbetslaget löste dock alla utmaningar med konstruktiva ideer och jobbade intensivt och med stort hantverkskunnande.

 Vi kan verkligen rekommendera dom!

Lillemor och Anders

Naturhem reste vårt timmerhus våren 2014. Vi är mycket nöjda med huset. Naturhem tog ett helhetsansvar som började med att man från vår skiss tog fram en arkitektritning på huset, timmrade stommen, reste huset, la tak och golv, installerade fönster och dörrar, murade skorsten och rörspisen, byggde innerväggar, och isolerade golv och tak. Det enda vi gjorde var att lägga teglet och målningen.

Jag kan helt klart rekommendera Naturhem. Engagemanget och omsorgen om detaljerna, och att få huset passa med de äldre timmrade husen, är helt klart unik. Ett extra plus var också att tidplanen höll.

Jenny Melbi, Örbyhus
Siri Lundström
Lillemor och Anders,Linköping
Louis Nils Masreliez, Yxlan, Norrtälje